Fördelar med Apple TV

Även om vi idag har en mängd med kanaler att välja bland i våra TV apparater så kanske vi saknar något som vi vill se på. Då finns det olika lösningar som går att koppla till sin TV och det finns många fördelar med Apple TV som gör att många väljer just detta alternativet.

Apple TV är en liten box som kopplas till den befintliga TV:n. Via en HDMI-kabel så kopplar man den till ledig ingång på din TV. Koppla ström även in ström och en nätverkskabel om du inte har ett trådlöst nätverk som du använder dig av. Du slår på din Apple TV via medföljande fjärrkontroll. Välj den HDMI-ingång som du kopplade din Apple-TV. Det finns ett anta förinstallerade appar som du kan använda dig av och på den senaste modellen av Apple TV så kan du ladda ner diverse appar som exempel Cmore, Netflix eller annan populär streamingtjänst som du prenumererar på.

Du hittar både Apple TV och tillbehör till densamma hos iPhonebutiken, följ denna länk. Väl igång med din nya TV så kan du titta på serier och film men också streama bilder och videos direkt från dina digitala enheter som iPad och iPhone. Via funktionen Airplay så kan du visa skärmdubblering från din surfplatta eller telefon. Det finns massor med olika användningsområden. Även Apple själv har en streamingtjänst med egen producerade serier och filmer. Med en Apple TV så får du tillgång till så mycket mer på din vanliga TV.