Gilla du att träna?

Det är många som så här efter nyår gärna köper sig ett träningskort på något gym och man ska fullfölja sitt nyårslöfte att börja träna. För många så är detta bortkastade pengar då man kanske tränar en eller två gånger får att sedan gå tillbaka till sitt gamla vanliga liv.

Visst finns det de som fullföljer sitt nyårslöfte och fortsätter att träna. Har man väl kommit igång och klivit över en del jobbiga trösklar så är det nästa så att det går av sig själv. Vissa kanske till och med bygger eget gym hemma för att kunna tärna ännu mer eller göra det mer smidigt att träna när lusten faller på. Det behöver inte kosta allt för mycket att köpa på sig lite träningsutrustning som man kan nyttja i hemmet. Det kan vara smart att bestämma sig för vad man ska börja med och sätta en budget för sitt gym.

Ta det månad för månad om du inte har råd att köpa allt på en och samma gång. Du kan också spara till ditt gym och träna på ett av de gym som finns i staden så länge. Om du köper lite grejer nu och då så kan du bygga upp ett riktigt bra gym hemmavid som du kan träna på.