Hitta din träningsform

Vi människor är olika och vissa vill göra saker och ting på sitt sätt, samma sak gäller när det kommer till träning. Det gäller att hitta din träningsform som du känner passar dig. Det finns flera träningsformer att välja på så det ska inte vara något problem att sy ihop något som passar just för dig.

RunningDet också att blanda och ge när det gäller träning, du vet själv vad som kan passa dig och att kombinera ihop fler olika träningsformer kanske är din melodi. Gillar du att simma och att springa så varav dessa två i ditt träningsschema. Ena veckan så kanske du simmar tre dagar och löper två medans nästa vecka så löper du tre och simmar två dagar. Se till att du har bra träningsutrustning såsom löparskor som passar dig, skorna är det viktigaste när du ska löpträna, dessa ger dig en bra dämpning när du springer och gör att du sliter mindre på fötter och ben.

973607-young-adult-swimmerSimning kräver inte lika mycket utrustning utan ett par sköna badbyxor eller baddräkt kan räcka när du motionssimmar, tävlingssimmar du så kanske det behövs lite mer anpassade simkläder för just detta. När du tränar så fungerar det med vanliga badbyxor eller baddräkt men vid tävling så är det mer längre badbyxor eller dräkter i  ett material som stöter ifrån vattnet bättre. Du känner dig fram vad som passar dig bäst. Simning är en skonsam form av träning och om du kombinerar simning med löpning så är det skönt för din kropp att få komma ner i bassängen efter en dags löpträning.