Supporter

Oavsett sport så är alla beroende av sina supporters, om det inte skulle finnas supporters så skulle det vara rätt så intetsägande med exempelvis en fotbollsmatch. Varje lags supporterklubb hejar fram sitt lag på bästa sått och allas förhoppning är att deras lag ska vinna.

supporter

För att visa vilka vars hjärta klappar för så är det vanligt att man köper supporterprylar för respektive lag, det spelar ingen roll om det är fotboll, hockey eller rugby så vill man visa var man står när det kommer till laget i sitt hjärta. Det blir väldigt tydligt vilket lag som man håller på om man har matchtröja och en halsduk med lagets logga och namn på.

Självklart så finns man med på de flesta matcherna som sitt favoritlag spelar och inför bortamatcherna så kan det anordnas resor så man åker iväg med alla för att supporta sitt lag väven om matchen spelas på annan ort. Det brukar vara fantastisk stämning bland alla supporters och stämningen går ibland nästa att ta på så tät är den.

Oftast så blir det en livsstil att supporta någon form av sport, man ägnar stora delar av sin vakna tid att följa sitt lag och man umgås med personer som också är av samma åsikt när det gäller lag, sport eller vad man nu supportar. Livet handlar till stor del om sporten, man diskuterar lagets nästa match eller kommande på jobbet men också med vänner och de man umgås med på fritiden.